Är du vår nya Restaurangchef?
Vi är i en spännande fas av utveckling och expanderar inom paketerade erbjudanden, konferens, bröllop och fest. Nu söker vi dig som är erfaren, visionär och driven, och som vill vara med att bygga för framtiden. Vår restaurangchef arbetar nära VD och kökschef, och för rätt person finns goda möjligheter att påverka såväl verksamheten som den egna rollen.
Arbetsgivare: Fryksås Hotell och Gestgifveri
Plats: Fryksås, Dalarna
Anställningsform: Heltid
Tillträde: 1 november eller enligt överenskommelse
Ansökan: Personligt brev samt CV till petter@fryksashotell.se.
Om oss
Fryksås Hotell och Gästgifveri byggdes för snart 100 år sedan och ligger i en av Dalarnas finaste fäbodvallar - ett populärt område för naturupplevelser och rekreation. Här njuter vi av vandring, cykling eller fiske på sommaren och på vintern har vi ett av Sveriges bästa områden för längdskidåkning.
För 1,5 år sedan tog Ekensdal med Mathias Herlev Hansson och Petter Kylberg över Fryksås Hotell och Gestgifveri. (www.ekensdal.se) Mathias har mångårig internationell erfarenhet från topprestauranger och både OS- och VM-guld med Svenska Kocklandslaget.
Sedan vi tog över har vi utvecklat menyn och vinkällaren, byggt om i köket, varsamt renoverat matsalen och byggt en lounge. Nu ska vi utvidga och bli större. Vi söker därför en restaurangchef som vill vara med och ta Fryksås Hotell och Gestgifveri till nästa nivå.
Om tjänsten
Som restaurangchef kommer du att ha ett övergripande ansvar för restaurangens drift, inklusive personalledning, servicekvalitet, ekonomi och kundnöjdhet. Vi är ett litet entreprenörsdrivet hotell och din affärsmässighet blir viktig. Du får ansvar och möjlighet att påverka din framtida roll. Du kommer arbeta nära vår kökschef Erik Redemo (tidigare från Oaxen) och vår VD Petter Kylberg, som du också rapporterar till.
Arbetsuppgifter:
- Bygga restaurangteamet och skapa gästupplevelsen
- Bygga och delta aktivt i service, främst som hov och sommelier
- Följa upp och ansvara för försäljningen i restaurangen
- Ansvara för schemaläggning, rekrytering och utbildning av personal
- Förvalta, vidareutveckla och implementera rutiner
- Ansvara för vin- och andra matsalsrelaterade inköp
Kvalifikationer:
- Minimum 2 års erfarenhet som restaurangchef
- Gedigen vinkompetens / sommelierutbildning
- Erfarenhet från hotellverksamhet är meriterande
- God ledarskapsförmåga och erfarenhet av att bygga bra sammanhållning i team
- Affärsmässighet och helhetsperspektiv på hotell och restaurang
Vi erbjuder:
- Möjlighet att vara med och utveckla ett av Dalarnas klassiska Hotell och Gästgiverier. Vi befinner oss i en spännande fas där vi expanderar inom paketerade erbjudanden, konferens och bröllop
- Du kommer ha frihet under ansvar och möjlighet att påverka både verksamheten och din framtida roll
- Du får arbeta med ett passionerat team och hög nivå på mat, vin och service. Vi brinner för det vi gör och tror att du gör det också!
- Du kommer arbeta i en fantastiskt vacker miljö, rik på naturupplevelser och med väldigt bra möjligheter till träning och rekreation
Vill du veta mer? Om du har frågor kring tjänsten, kontakta Petter Kylberg på 070 655 00 86 eller mejla petter@fryksashotell.se.
Ansök! Skicka din ansökan med CV till petter@fryksashotell.se. Urval och intervjuer kommer ske löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt men senast 31 augusti.
Vi ser fram emot din ansökan!