Vår ambition är alltid att erbjuda en matupplevelse som är ny för dig. Med lokala ingredienser, vissa plockade i skogarna runt oss, och stor omsorg komponerar Erik Redemo och Mathias Herlev Hansson rätter och menyer som hyllar det som är i säsong.
Hämta energi för dagen med Fryksås frukostbuffé, pröva en av våra cocktails i baren efter dagens aktiviteter och avsluta med kvällens trerätters eller något från à la cartemenyn.
För att boka bord, kontakta oss på hovmastare@fryksashotell.se
Välkomna!
Vi erbjuder ett modernt kök med inspiration både från Dalarna och andra platser i världen. Våra fina råvaror väljer vi utifrån säsong och vi handlar helst lokalt. Vår ambition är att ge dig en ny matupplevelse vid varje besök. Välj mellan kvällens trerätters eller kombinera från à la carte-menyn. Komplettera med utvalda viner i paket eller egna val av viner eller andra drycker.
Under vår mellansäsongen april - maj ändrar vi vår meny kontinuerligt. Skicka oss ett mail (hovmastare@fryksashotell.se) eller ring så kan vi berätta vad vi serverar.
Du som bokat halvpension äter kvällens trerättersmeny.
Middag serveras kl 17.30 till 20.00 måndag - torsdag och kl 17.30 till 21.00 fredag - söndag.
Vi hämtar viner från flera samarbetspartners och har ett brett utbud av både klassiska och moderna viner.
Vill du veta mer om vår vinlista, läs mer här
Vi erbjuder ett modernt kök med inspiration både från Dalarna och andra platser i världen. Våra fina råvaror väljer vi utifrån säsong och vi handlar helst lokalt. Vår ambition är att ge dig en ny matupplevelse vid varje besök. Välj mellan kvällens trerätters eller kombinera från à la carte-menyn. Komplettera med utvalda viner i paket eller egna val av viner eller andra drycker.
Under vår mellansäsongen april - maj ändrar vi vår meny kontinuerligt. Skicka oss ett mail (hovmastare@fryksashotell.se) eller ring så kan vi berätta vad vi serverar.
Du som bokat halvpension äter kvällens trerättersmeny.
Middag serveras kl 17.30 till 20.00 måndag - torsdag och kl 17.30 till 21.00 fredag - söndag.