Träna med njutning på två hjul

Publicerad: 16/9

Välkomna till en aktiv och njutningsfull upplevelse på sveriges äldsta fäbod, Fryksås Fäbod. Med vår närhet till Orsa Grönklitts träningscentrum får ni många leder att välja på. Kombinera träning och en gourmetupplevelse med bland annat vår avsmakningsmeny

Varför inte satsa på en skön helg eller några dagar mitt i veckan med kombinationen träning och gourmemat?

Fryksåsskogarna erbjuder stor variation av perfekta leder för träning av MTB. Välj mellan rejäla backar både uppför och utför, eller lättcyklade skogsstigar och mysiga grillplatser. De flesta lederna är blå och av väldigt olika karaktär. Finns även utmanande leder i bland annat slalombacken och dess närhet.
Några slingrar sig kring anläggningen med närliggande Rädsjön och Rovdjursparken i blickfånget. Medan andra tar cyklisterna ut i den riktiga vildmarken med ett lugn och storhet som är svår att beskriva men fantastisk att uppleva.
Vare sig du motionscyklar eller bara vill ta en skön tur finns det något som passar alla. På Längdcentrum i Grönklitt kan du hyra mountainbikes.

I paketet ingår logi 2 nätter, frukost, en trerätters middag samt en avsmakningsmeny. Pris per person i dubbelrum. 2400 kr

Ring oss för mer information om våra paketerbjudanden.

 

Se alla nyheter »

Foto Tommy Andersson

Foto Tommy Andersson

Foto Tommy Andersson

Foto Tommy Andersson

Foto Klemner Studio

Foto Klemner Studio