Avsmakningsmeny, trerätters eller à la carte

Nya matupplevelser

Vår ambition är alltid att erbjuda en matupplevelse som är ny för dig. Med lokala ingredienser, vissa plockade i skogarna runt oss, och stor omsorg komponerar Erik Redemo och Mathias Herlev Hansson rätter och menyer som hyllar det som är i säsong.

Hämta energi för dagen med Fryksås frukostbuffé, pröva en av våra cocktails i baren efter dagens aktiviteter och avsluta med kvällens trerätters eller något från à la cartemenyn.

För att boka bord, kontakta oss på hovmastare@fryksashotell.se

Välkomna!

Frukostbuffé med lokala specialiteter

Fryksås frukost

Välkommen på frukost i restaurangen innan du ger dig ut för dagen. Buffén står uppdukad med yoghurt och fil, egen granola och bröd, lokala charkuterier och ost, frukt, äggröra med bacon, juice, kaffe och te.

Frukost serveras kl 8.00 till 10.00

Viner som förhöjer matupplevelsen
Menyn inspireras av råvaror i säsong

Middag

Vi erbjuder ett modernt kök med inspiration både från Dalarna och andra platser i världen. Våra fina råvaror väljer vi utifrån säsong och vi handlar helst lokalt. Vår ambition är att ge dig en ny matupplevelse vid varje besök. Välj mellan kvällens trerätters eller kombinera från à la carte-menyn. Komplettera med utvalda viner i paket eller egna val av viner eller andra drycker.

Här kan du se vår à la carte.

Du som bokat halvpension äter kvällens trerättersmeny.

Middag serveras kl 17.30 till 20.00 måndag - torsdag och kl 17.30 till 21.00 fredag ​​- söndag.

Viner som förhöjer matupplevelsen

Vinkällare

Vi hämtar viner från flera samarbetspartners och har ett brett utbud av både klassiska och moderna viner.

Vill du veta mer om vår vinlista, läs mer här

Viner som förhöjer matupplevelsen
Frukostbuffé med lokala specialiteter

Frukost

Välkommen på frukost i restaurangen innan du ger dig ut för dagen.

Frukost serveras kl 8.00 till 10.00 de dagar vi har öppet. Vi erbjuder till exempel yoghurt, egen granola och bröd, lokala charkuterier och ost, frukt, äggröra med bacon, juice, kaffe och te.

Menyn inspireras av råvaror i säsong

Middag

Vi erbjuder ett modernt kök med inspiration både från Dalarna och andra platser i världen. Våra fina råvaror väljer vi utifrån säsong och vi handlar helst lokalt. Vår ambition är att ge dig en ny matupplevelse vid varje besök. Välj mellan kvällens trerätters eller kombinera från à la carte-menyn. Komplettera med utvalda viner i paket eller egna val av viner eller andra drycker.

Här kan du se vår à la carte.

Du som bokat halvpension äter kvällens trerättersmeny.

Middag serveras kl 17.30 till 20.00 måndag - torsdag och kl 17.30 till 21.00 fredag ​​- söndag.

Viner som förhöjer matupplevelsen

Vinkällare

Vi hämtar viner från flera samarbetspartners och har ett brett utbud av både klassiska och moderna viner.