Vandringspaket

Publicerad: 29/5

Vandringspaket med boende i vackra Fryksås

Lummig grönska på våren, trolska vyer och svamprika skogar på hösten. Bedövande vacker natur, härliga sjöar för bad och mysiga platser för en picnic. Med en bas i Fryksås har du tillgång till fantastisk vandring runt knuten, samtidigt som du bor i en unik fäbodmiljö med anor från 1500-talet. Ett par kilometer bort finns Grönklitt med leder för vandring och mountainbike som erbjuder varierande karaktär och svårighetsgrad. Dessutom utgår Siljansleden, en av STF:s utvalda signaturleder, från Fryksås.

 

Med ett vandringspaket på Fryksås Hotell laddar du för dagen med god frukost i matsalen. Vi packar en låneryggsäck med matsäck, dryck och kaffe/the för vandringen och skickar med kartor för tips på leder. Boka gärna bastun eller bubbelpoolen för att ta hand om trötta muskler efter vandringen, eller koppla av med en bok eller ett spel i loungen. När du är redo, välkomnar vi dig till kvällens trerättersmeny i matsalen som lagas med de bästa lokala råvarorna som är i säsong. Pris från 3800 / pp och då ingår

 

  • 2 övernattningar i dubbelrum
  • Fryksås frukost
  • 2 trerätters middag
  • Matsäck
  • 1 timmes bokning av bubbelpoolen (i mån av plats)

 

Önskar ni boka fler än 2 nätter får ni gärna kontakta oss för mer information och priser. 0250 46000 eller info@fryksashotell.se.

Se alla nyheter »