Nyårssupé i 7 akter
Publicerad: 5/11
Fira in det nya året med en magisk nyårssupé och panoramautsikt över nattens fyrverkerier! Just nu arbetar Mathias och Erik med att utveckla menyn, baserad på de råvaror som är bäst i säsongen. Exakt meny publiceras därför när vi närmar oss kvällen.
Upplägg
Vi inleder med tre lyxiga varianter på nyårsnittar.
Därefter följer två mellanrätter där klassiska råvaror för nyår, som hummer och oxfilé, innehar huvudrollen.
En Granité på grönt äpple och tequila rensar gommen innan huvudrätten med viltkött presenteras.
Därefter följer ost från Hansjö mejeri och avslutningsvis en chokladsurprise
Självklart tar vi hänsyn och anpassar menyn för allergier och specialkost. Välkommen att boka!
Pris 1 295 kr per person
Boka dina platser med ett mejl till hovmastare@fryksashotell.se.
Välkomna!