Bröllop och fest

Går ni i bröllopstankar? Välkomna att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda. Alla bröllop är välkomna, det lilla med bara närmaste vännerna eller ett storslaget med 100 gäster. Ge er själva och era gäster en minnesvärd upplevelse och låt vår unika miljö skapa en högtidlig inramning för er fest.

Tillsammans med er tar vi fram ett arrangemang så att ni kan njuta av festen i fulla drag och lita på att vi följer era direktiv för hur arrangemanget ska förverkligas. Vi dukar och dekorerar efter era önskemål och våra koordinatorer hjälper er att få överblick över kostnaderna i förväg – allt för att ni ska kunna koppla av på själva dagen och umgås med gästerna.Välkomna till ett bröllop i vår unika fäbomiljö.

Vi arrangerar intima familjemiddagar, romantiska bröllop, födelsedagsfester och allt däremellan. Hos oss kan ni njuta av säsongsanpassade gourmetmenyer och utvalda drycker som lyfter smakerna ytterligare. Vår köksmästare och hans kockar gör allt för att ge ert sällskap en matupplevelse som varar länge. Vår serveringspersonal ser till att både ni och era gäster trivs.

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK