Facebook
fryksas logotyp svg
fryksas logotyp svg
Romantiskt dalabröllop i Fryksås

Bröllop och fest

Går ni i bröllopstankar, eller är det dags att fira en högtidsdag? Vi arrangerar intima familjemiddagar, romantiska bröllop, högtidliga och livade födelsedagsfester och allt däremellan. Välkomna att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda.

Stora och små kalas. Alla bröllop och kalas är välkomna, det lilla med bara närmaste vännerna eller ett storslaget med 100 gäster. Ge er själva och era gäster en minnesvärd upplevelse och låt vår unika miljö skapa en högtidlig inramning för er fest.

Vi tar tillsammans fram ett arrangemang som möter era önskemål tillsammans med er, så att ni kan njuta av festen i fulla drag och lita på att vi förverkligar dagen så som vi planerat tillsammans.

Våra lyxiga menyer varieras och anpassas efter säsong och tillgång på råvaror. Det innebär att du får ett aktuellt menyförslag och ett passande dryckespaket (med eller utan alkohol) vid offert och förfrågan. Både mat och dryck kan anpassas efter era önskemål (och eventuella allergier osv) i samråd med vår köksmästare och vår sommelier.

Vi hjälper er att planera och få överblick över kostnaderna i förväg – allt för att ni ska kunna slappna av på själva dagen, umgås med gästerna och få en upplevelse som varar länge.

Kontakta oss på brollop@fryksashotell.se eller 0250-460 00 med er förfrågan, eller för att få mer information om hur vi tillsammans kan lägga upp bröllopet efter era önskemål och drömmar.

Fest, bröllop och högtider
Romantisk miljö för bröllop
Vi skräddarsyr dagen med er
Romantiskt dalabröllop i Fryksås